FIRA CULTURAL MÉSQUECIRC
ART SOCIAL I CULTURAL DES DE LES PERSONES PER A LES PERSONES

CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES A l’ESPAI DE TROBADA #MESQUECIRC

Arts i moviments socials oberts i participatius del DISTRICTE MARÍTIM com a eina artística/cultural i social. ART I CULTURA SINÒNIM DE PROGRÉS.

Podran presentar propostes participatives com a tallers, xarrades, debats i aparadors (Espais de difusió/comunicació de projectes) totes l’entitats, col·lectius, artistes o artesans locals, etcètera, que formen part d’entitats formals o no formals vinculats a l’art contemporani i/o moviments socials oberts i participatius.

És possible la venda de productes artesans, marxandatge, etcètera. Sempre que s’autoritze el producte prèviament per l’organització de cada edició. Enviar un dossier de la proposta, amb fitxa de necessitats i proposta econòmica.

Tota aquesta informació s’ha d’enviar al correu electrònic mesquecirc@circvoramar.com amb l’assumpte FIRA CULTURAL. L’organització es compromet a la difusió del material publicitari aportat per cada proposta, abans de l’esdeveniment i a la coordinació de l’ús d’espais.

CONVOCATÒRIA DE VOLUNTARIAT:
Vols formar part de #MÉSQUECIRC com a persona voluntària?

Escriu a mesquecirc@circvoramar.com, i et convidarem a la reunió on decidirem com ens organitzem i quins són els objectius que tenim per davant.

No importa qui sigues, d’on vingues, i el que sàpies fer, #MÉSQUECIRC totes les persones aporten des de la il·lusió i el treball en equip, funcionant de manera horitzontal.