FIRA CULTURAL CIRC VORAMAR
ART SOCIAL I CULTURAL DES DE LES PERSONES PER A LES PERSONES

TOTES JUNTES FAREM CIRC VORAMAR.

Totes les persones que formen l’organització al complet dediquen temps, esforç i coneixements sense ànim de lucre. Les activitats tenen un caràcter gratuït i no acceptem publicitat. Funcionem a través de col·laboracions i ajuts de la Junta Municipal de Districte Marítim, a la Participació ciutadana de la gent que ens envolta per materialitzar cada edició de manera totalment oberta i participativa. Tot el suport obtingut en aquest apartat es fa servir exclusivament per cobrir les despeses dorganització.

Ens organitzem de manera assembleària i dividim les tasques per grups de treball. Tu decideixes què i com pots aportar.
Voleu ser part d’aquesta gran experiència?

Escriu a infofestival@circvoramar.com i et remetrem la informació de la reunió on decidirem com ens organitzem i quins són els objectius que tenim per endavant.

Tant se val qui siguis, d’on vinguis, i el que sàpigues fer, a CIRC VORAMAR totes les persones aporten des de la il·lusió i el treball en equip, funcionant de manera horitzontal

JORNADES MESQUECIRC CULTURA AL CARRER
CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES

Arts i moviments socials oberts i participatius del DISTRICTE MARÍTIM com a eina artística/cultural i social.
ART I CULTURA SINÒNIM DE PROGRÉS. Podran presentar propostes com, presentacions artístiques, concerts, tallers, xerrades, classes col·lectives, exposicions, debats i aparadors (Espais de difusió/comunicació de projectes) totes les entitats, col·lectius, artistes o artesans locals, etcètera, que formen part d’entitats formals o no formals vinculats a l’art contemporani i/o moviments socials oberts i participatius.

És possible la venda de productes artesans, marxandatge, etcètera. Sempre que s’autoritzi el producte prèviament per l’organització de cada edició. Enviar un dossier de la proposta, amb fitxa de necessitats, proposta i condicions econòmiques.

Envieu tota aquesta informació al correu electrònic mesquecirc@circvoramar.com amb l’assumpte. Lorganització es compromet a la coordinació de lús despais.