PROGRAMACIÓ – CIRC VORAMAR – #MÉSQUECIRC

DISSABTE 24 i DIUMENGE 25 D’OCTUBRE, en TINGLADO 2 del Port, La Marina de València.

DISSABTE

10.30h – Obertura, entrada de públic i punt d’Informació.

11.00h – The Legend “Born to fail – EL GRAN DIMITRI. (Granada) -Escenari 3-
És la història d’un antiheroi, d’un idiota d’un perdedor que té la gosadia de continuar barallant pel que vol. Aquest espectacle està dedicat als antiherois, als somiadors.
Duració: 60 min.

12.30h – Un día de cine – CIRK ABOUT IT (Leó) -Escenari 1-
Dos apassionats del seté art decideixen ajuntar-se per a veure el que serà la seua primera pel·lícula en 3D, la qual cosa no saben és que s’acabaran convertint en els protagonistes de la pantalla gran. Singulars, entranyables i tremendament divertits atrauran les mirades dels més xicotets aconseguint també impressionar als més majors.
Preparen-se per a riure de valent!
Duració: 50 min.

17.00h – The Audition – XA TEATRE (Castelló) -Escenari 3-
És qüestió de vida o mort. Hi ha un càsting per al Llac dels Cignes i dues aspirants disposades a tot. Aquests cignes poden ser molt antipàtics. No imagines fins a on estàs disposada a arribar per a aconseguir el que vols, fins que et poses el tutú.
Duració: 40 min.

18.30h – Mecha Show You – JIMENA CAVALLETI (Argentina) -Escenari 2-
Un programa televisiu d’entreteniment. Mecha està ací per a ajudar-te. Una dona antidepressiva, extrema, rockeramente tendra, una diva de diferents èpoques convivint en l’insòlit amb els seus fidels companys; una bateria, un telèfon i l’èxit. Està disposada a entregar la seua vida per l’alegria universal.
Duració: 55 min.

20.00h – Vintage Brothers – CIRCO LOS (Brasil) -Escenari 1-
Espectacle fresc, àgil i divertit, on la tècnica i l’humor es mesclen constantment, recordant grans personatges del cinema i de l’humor en blanc i negre com Charles Chaplin, Stan Llorer i Oliver Hardy o els Germans Marx, entre altres.
Duració: 50 min.

21.00h – Tancament d’espais i comiat fins al matí següent.

DIUMENGE

11.00h – Obertura, entrada de públic i punt d’informació.

11.30h – Cel i Terra Circ – LIBERART CIRC (València) -Escenari 1-
El personatge estressat i la fada són els dos protagonistes d’aquesta història, entre ells hi haurà al llarg de l’obra trobades i desacords en els quals tractaran de comunicar-se i conéixer-se. Són de mons diferents i no els resultarà fàcil. Per sort recorren a la màgia del circ per a entendre’s.
Duració: 50 min.

13.00h – Piensa en Wilbur – WILBUR (Madrid) -Escenari 1-
Espectacle plagat d’acrobàcies, humor, i risc, molt de risc: l’única manera en la qual Wilbur sap viure. Amb una tècnica i un físic fora del comú, crearà situacions impossibles que deixaran al públic aclaparat.
Duració: 60 min.

14.00h – Comiat i tancament fins a l’any que ve.

COM ARRIBAR-HI

Veure mapa

Transport públic línies de bus 19, 95, i 92 de metro línia 5, 4 i 6, carril bici i aparcaments.

MESURES COVID-19

  • Ús obligatori de la mascareta.
  • Respectar la distància de 2 metres entre els assistents.
  • Desinfecció de les mans
  • Arribar 30 minuts abans de cada actuació

Seguint els requisits dels protocols COVID, et demanarem les dades abans d’entrar a l’espai segur reservat per al públic.
Si vols fer una prereserva via correu electrònic per a agilitar la teua entrada i evitar cues, envia un correu amb les dades de la persona que tries com a contacte del teu grup de convivència a;
infofestival@circvoramar.com amb NOM COMPLET, TELÈFON, DNI I NOMBRE D’ASSISTENTS i ESPECTACLES ALS QUALS ASSISTIRÀS. Les prereserves es guardaran fins a 30 min abans de cada espectacle.